Om oss

En prunkande trädgård

Ekokraft.com drivs av företaget Ekokraft & Naturbyggarna i Stockholm AB. Vi har erfarenhet av e-handel sedan 2005.

Ekokraft.coms affärsidé
Tanken med Ekokraft.com är att du som kund ska kunna köpa produkter och tjänster till din koloni- och odlingslott, trädgård och ditt uterum, enkelt från vår e-butik. Vi riktar oss till fritidsodlare som behöver prylar och material för att odla och inreda odlingslotten på bästa sätt. Vi säljer välkända varumärken som exempelvis Nelson Garden, Weibulls, Felco, Rättviksknuten, SEER Rockdust och Neudorff.

Våra varor och produkter
På Ekokraft.com hittar du odlingsprodukter som är praktiska, funktionella och smarta.

Att handla via internet från Ekokraft.com är både enkelt och bekvämt. Du gör dina inköp i lugn och ro hemifrån och får sedan varorna levererade hem eller direkt till din odlingslott. Genom att handla hos oss så sparar du både tid och miljö.

Snickeri- och hantverkshjälp
Ekokraft & Naturbyggarna i Stockholm AB erbjuder även snickeri- och hantverkshjälp på din lott eller trädgård. Vi kan bygga upphöjda odlingsbäddar i form av lådor med sittkant för gynnsamma odlingsförhållanden som dessutom spar din rygg. Vi bygger även vindskydd, pergolas, spaljeer och staket. Vi har färdiga modeller att välja mellan eller så snickrar vi grejerna åt dig på plats, riktigt skräddarsytt.

 

Våra varumärken: